Heeey You!


Je zal waarschijnlijk gedacht hebben: ‘Waarom heb ik vuurstokjes ontvangen?’

Wij betreuren het met Younit dat er in deze tijd geen of weinig mogelijkheid is tot contact. Maar het is nu eenmaal nodig om dit virus te verslaan, #samensterk. Met dit kleine gebaar willen we je een sprankeltje licht brengen.

2020 was een heel apart jaar. We hebben ons moeten diversifiëren, opnieuw uitvinden en zijn opzoek gegaan naar andere mogelijkheden om in contact te blijven. Het vuurstokje is het symbool van een ster. Velen hebben bekenden en/of dierbaren verloren door onder andere deze vreselijke ziekte. Graag staan we stil ter herinnering van deze geliefde personen die nu schitteren als een ster in de nacht.


Het vuurstokje is ook het symbool voor “instant happiness”. Wanneer we het stokje opsteken, worden we direct vrolijk. Heb jij als eens iemand boos zien kijken met een vuurwerkstokje in de hand? Wij niet in ieder geval! Met deze gedachte wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en beter 2021. Dit jaar klinken we op bubbelgezelligheid, maar hopelijk volgend jaar op veel meer.

Younit staat voor:

You: jij; zoals klant, zoals uitzendkracht

unit: samen; zoals eenheid, zoals dienstverlening, zoals community


Wij stappen positief het nieuwe jaar in en kijken uit naar de leuke contacten die we gaan ontmoeten. We kijken uit naar de heropstart van de samenleving en de heropening van onze geliefde evenementen- en horecasector. We kijken er naar uit om weer met zijn allen rond de tafel te zitten voor een familiediner of leuke avonden met vrienden.

Stapt u ook positief 2021 in? Wij wensen jou alvast het allerbeste toe!


Share your sparkling moments, using #younitsparke


Snel hulp nodig
of zit je met een vraag?

011 23 09 48
office@younit.be
jobs@younit.be


Openingsuren kantoor

Maandag - Vrijdag
09:00 uur - 17:00 uur

Telefonisch

Altijd voor u bereikbaar
011 23 09 48

Ons adres

Kempische Steenweg 318
3500 Hasselt

Erkenning

Vlaanderen: VG2282/U
Wallonië: W.DISP.1553.
Erkenning van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, nummer: 20119-406-20200714.

Covid 19-Maatregelen. Younit respecteert de maatregelen die opgelegd worden door de overheid. De werkkrachten nemen alle maatregelingen in acht om de jobs zo veilig mogelijk te laten verlopen.